Un sfert dintre profesorii care aspiră la postul de director au picat la banala probă a interviului

Calitatea celor care candidează la un post de director al unei unități școlare este tot mai îngrijorătoare. Sau filtrul politici este tot mai agresiv. Alegeți varianta corectă dumneavoastră! Astfel, dintre cei 63 de candidaţi rămaşi în cursa pentru obţinerea unui post de director sau director-adjunct de şcoală, care au avut de susţinut interviul. după promovarea probei scrise, au promovat doar 47. Din cei 63 de candidați, 16 (adică aproximativ 25 la sută) nu au luat minimum 7,00, s-au retras sau pur şi simplu nu s-au prezentat, conform informaţiilor afişate pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Pe 30 martie, urmează exprimarea opţiunilor pentru candidaţii care au promovat examenul pentru mai multe posturi, iar pe 31 martie se va face validarea rezultatelor finale. Deciziile de numire în funcţie se vor da pe 4 aprilie.

Trebuie spus că, în continuare, câteva licee din Galaţi rămân fără director-adjunct validat prin concurs, pentru că niciun candidat nu a promovat interviul. Este vorba de Liceul „Dunărea”, Colegiul Naţional „Al. I. Cuza” şi Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”. De asemenea, o situaţie specială se înregistrează la Şcoala Nr. 26, unde din patru candidaţi niciunul nu a promovat interviul, doi retrăgându-se iar alți doi neobţinând punctajul minim. Tristă școală, grea misie…

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr