De râsul curcilor! Mașinile Protecției Consumatorului nu mai au RCA pentru că șefii au cheltuit bani pe prostioare

Să vezi și să nu crezi! Comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Galaţi, Sorin Susanu (FOTO), a anunțat pe pagina sa de Facebook că începând de astăzi, marţi, 10 mai 2022, maşinile Protecţiei Consumatorilor din Galaţi, Constanţa, Vrancea, Buzău, Tulcea, Brăila nu mai pot fi folosite deoarece nu au fost alocate resursele financiare necesare pentru a se putea achiziţiona poliţele de tip RCA.

„Din păcate, managementul defectuos al Preşedintelui ANPC, domnul Horia Constantinescu, aduce tot mai multe sincope în desfăşurare activităţii comisarilor ANPC. Chiar dacă pt achiziţii cel puţin discutabile (aprox 14.000€ pt 20 staţii walkie talkie) au existat bani, pt cheltuielile uzuale nu se mai găsesc fonduri. După ce a fost evitata la limita (mulţumesc colegilor de la resurse umane ANPC) neplata salariilor a zeci de comisari ANPC, de astăzi, maşinile Protecţiei Consumatorilor din Galaţi, Constanţa, Vrancea, Buzău, Tulcea, Brăila… nu mai pot fi folosite deoarece nu au fost alocate resursele financiare necesare pt a se putea achiziţiona poliţele de tip RCA. Am convingerea ferma ca domnul ministru Florin Spataru nu poate accepta astfel de situaţii şi va face toate demersurile legale necesare pt ca activitatea ANPC sa intre în normalitate!”, scrie Sorin Susanu pe Facebook.

Totodată, Sorin Susanu îi solicită public preşedintelui ANPC, Horia Constantinescu, să nu mai folosească această instituţie doar pentru interesul personal şi să înţeleagă că managementul ANPC nu este doar o chestiune de imagine şi circ mediatic.

„Solicit (şi public) domnului Horia Constantinescu sa nu mai folosească aceasta Instituţie doar pt interesul personal şi sa înţeleagă ca managementul ANPC nu este doar o chestiune de imagine şi circ mediatic. Nemulţumirea comisarilor ANPC creste de la o zi la alta şi cred ca modul în care a fost coordonat Comisariatul Judeţean Constanţa de către dl Constantinescu (în curând voi finaliza raportul) NU trebuie transpus la nivel naţional. Voi face tot posibilul ca fiecare consumator sa fie corect reprezentat de ANPC şi va asigur de toată implicarea mea, iar transparenta cu care v-am obişnuit va continua, indiferent de consecinţe! Am încredere în factorii decizionali ca vor interveni urgent şi cu fermitate pt a readuce Instituţia la o normalitate!”, se mai arată în postarea comisarului şef de la Galaţi.

Șeful ANPC, vizibil iritat de postarea subalternului său (cu care este în război deschis), a anunțat că Susanu (zis „Cattani”) bate câmpii și că în câteva zile vor fi reînnoite polițele RCA, care rămăseseră nefăcute „din cauza unei erori administrative”.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr