Municipiul Galațiul și comuna Vânători au încheiat un acord de 65 de milioane de lei pentru dezvoltarea transportului de călători zonal

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, și primarul comunei Vânători, Costel Manolachi, au semnat un acord de asociere între cele două localități privind achiziția de mijloace de transport nepoluante în cadrul PNRR. Este vorba despre 20 de autobuze electrice și a unui microbuz nepoluant.

„Este încă o inițiativă ce se înscrie în linia acțiunilor pe care le avem pentru un transport modern și prietenos cu mediul, oferind gălățenilor condiții civilizate de călătorie. În ultimii ani flota Transurb s-a schimbat foarte mult și vorbim de peste 100 de noi mijloace de transport achiziționate, dar trebuie să continuăm acest parcurs, inclusiv în colaborare cu localități din apropierea orașului nostru”, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Proiectul privind achiziția noilor mijloace de transport este în valoare de peste 65 de milioane de lei și urmează să fie depus săptămâna viitoare în cadrul PNRR.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr