Ce acuzații îi aduc liberalii președintelui CJ Galați pentru a justifica boicotarea proiectelor publice

Consilierii județeni ai PNL Galați au anunțat că au hotărât să continue protestul și să nu participe nici la ședința din 16 mai din cauza nerezolvării problemelor apărute în echipa condusă de președintele Costel Fotea (PSD) pe care ei le-au enumerat la precedenta ședință.

„În vederea aprobării proiectelor de importanță majoră este necesară ședința cu prezență fizică, permițându-se, astfel, dezbaterile libere pe tema respectivă. Mai mult, situația sanitară nu mai necesită niciun fel de restricții. De asemenea, analiza unor subiecte de mare importanță pentru gălățeni necesită un interval mai mare de timp, discuții în comisiile de specialitate ale Consiliului Județean, motiv pentru care nu pot fi propuse spre votare din patru în patru zile, putând fi supuse dezbaterilor într-o ședință ordinară”, spun liberalii.

„O altă situație de neaceptat, totalmente împotriva locuitorilor județului Galați, creată și întreținută tot de domnul Fotea, este întârzierea aprobării bugetului Municipiului Tecuci. Este al doilea an de când același domn Fotea, ca președinte al organizației PSD Tecuci, întârzie intenționat aprobarea bugetului municipiului, lăsând tecucenii fără resursele financiare necesare desfășurării activităților diverselor instituții”, au mai afirmat aceștia.

Concluzionând, consilierii județeni PNL Galați afirmă își vor menține protestul „până când președintele Fotea va înțelege că trebuie să colaborăm activ cu toții, indiferent de partidul pe care îl reprezentăm, pentru toate comunitățile din județul Galați”. Pe 18 mai este programată o nouă ședință, este de văzut ce se va întâmpla, însă se pare că lucrurile nu s-au calmat. „Despotismul nu este o formă de guvernare în democrație!”, a precizat PNL Galați, într-o postarea pe pagina de socializare.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr