De luni, 30 iunie, începe nebunia pe strada Oltului: trafic închis pentru 55 de zile, zgomot și praf cât cuprinde

Primăria municipiului Galaţi informează că pe strada Oltului se vor derula lucrări edilitare şi este necesar ca traficul rutier să fie închis pe tronsonul cuprins între str. Jiului şi str. Argeşului, începând cu data 30.05.2022, pentru o perioadă de 55 de zile.

Astfel, în continuare autobuzele care asigură Traseul 28 vor fi deviate de la intersecţia str. Ghe. Asachi cu str. Prelungirea Brăilei pe str. Frunzei – str. Brăilei – str. Oţelarilor şi retur, cu respectarea sţatiilor de autobuz de pe aceasta rută. Pentru şoferi, rutele ocolitoare recomandate sunt str. Oltului – str. Argeşului – str. Narciselor – str. Jiului – str. Oltului (pe axa sud – nord) şi str. Oltului – str. Jiului – str. Turturelelor – str. Argeşului – str. Oltului (pe axa nord – sud).

Măsura de restricţionare a traficului este necesară întrucât, în urma verificărilor s-a constatat că elemente structurale din beton, reprezentând părţi componente ale galeriei tehnice subterane, nu mai prezinta siguranţă în exploatare, generând implicit un potenţial risc în traficul pe acel segment de drum.
Pe întreaga perioadă a lucrărilor, semnalizarea rutieră temporar instituită poate suporta modificări, în funcţie de evoluţia lucrărilor.

Pentru desfăşurarea fluentă a traficului rutier conducătorii auto şi pietonii sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcţie de natura lucrărilor.

Atenţie! Mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepseşte conform prevederilor legislaţiei în vigoare, precizează municipalitatea.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr