Reacție dură a primarului Galațiului în legătură cu scandalul centurii ocolitoare: „Nu foloseşte nimănui opoziţia de dragul opoziţiei”

Boicotul ședințelor în care ar fi trebuit să se aprobe exproprierile pe coridorul lucrărilor de utilitate publică pentru “Extinderea şi modernizarea variantei ocolitoare a municipiului Galaţi”, declanșat de consilierii judeţeni PNL Galaţi, a provocat o replică dură (deși destul de tardivă, sincer vorbind) a primarulului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. 

„Am văzut astăzi (N.R.: 31 mai 2022) cum un proiect atât de important pentru Galaţi – centura oraşului – este respins de consilierii judeţeni PNL pentru a cincea oară fără niciun motiv întemeiat! Este cinică şi revoltătoare această atitudine! Dumneavoastră chiar nu vă doriţi finalizarea acestei investiţii atât de necesare? Chiar nu aveţi rude sau prieteni care să îşi dorească drumuri bune şi un trafic civilizat la Galaţi? Şi nu doar pentru toţi locuitorii oraşului, ci şi pentru aceia care vin din judeţ, din oricare altă zonă a ţării sau de dincolo de graniţă. 

Nu foloseşte nimănui opoziţia de dragul opoziţiei, iar primii care au de pierdut acum sunt gălăţenii, din cauza dumneavoastră, a consilierilor judeţeni liberali. De-ajuns! E timpul să ieşiţi din logica aceasta politică păguboasă. E timpul să lucraţi pentru gălăţeni, doamnelor şi domnilor consilieri PNL!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ionuţ Pucheanu.

În ziua reacției virulente edilului s-a desfăşurat a cincea şedinţă a Consiliului Judeţean Galaţi, la care consilierii judeţeni liberali au refuzat în continuare să participe. Astfel, proiectul a rămas blocat, iar consecințele pot fi devastatoare. Practic, finanțarea poate fi pierdută și, implicit, investiția este compromisă. De asemenea, CJ riscă penalități uriașe, bani care vor fi pierduți de bugetul județului.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr