A început construirea noului târg de mașini la mâna a doua din Galați. Unde se află și cât costă

Primăria municipiului Galați a anunțat că a dat ordinul de începere a lucrărilor în vederea amenajării noului târg auto de pe strada Macului.

Prin realizarea proiectului se doreşte relocarea actualului târg de mașini din talcioc pe strada Macului, în imediata vecinătate a parcării de TIR-uri, astfel încât noul amplasament să ofere cele mai bune condiții. În plus, odată cu mutarea târgului se va fluidiza traficul din zona actuală a talciocului (centură, zona Micro 39).

Astfel, prin soluţia propusă de proiectant se vor executa lucrări pentru: împrejmuirea cu panouri de plasă bordurată, dublată cu gard viu, amplasare module pentru vânzarea de piese auto, birouri administrative, alei de acces, iluminat în incintă cu stâlpi pe care se vor monta camere de supraveghere video, instalaţii electrice, reţea de canalizare pentru grupuri sanitare.

Lucrările sunt derulate de firma Rovis Lider SRL, iar valoarea contractului cu o durată de 12 luni este de 4.130.084 lei fără TVA, respectiv aproximativ un milion de euro cu tot cu taxe.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr