Doi idioți din Galați au distrus mai multe mașini și au băgat în spital un tânăr după o bătaie de pomină în Centru

Doi bărbați din Galați au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzațiile de loviri și alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice și distrugere. Ei au provocat scandal în centrul orașului, sâmbătă noapte, s-au încăierat cu alți indivizi și au distrus mai multe autoturisme.

„La data de 11 iunie 2022, la ora 22:32, Secția 1 Poliție Galați a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Domnească, în apropierea stației de autobuz „Universitate” are loc o altercație.
Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, au efectuat investigații și cercetări, identificând principalele persoane implicate în incident, fiind vorba de trei bărbați cu vârstele de 21, 33 și 34 ani, toți din municipiul Galați”, informează IPJ Galați.

Din cercetări a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan iscat de la o fată, persoanele implicate s-au agresat reciproc, unele dintre acestea fiind rănite. Răniții au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Tânărul de 21 ani a rămas internat.

„De asemenea, în timpul altercației, au fost produse diferite distrugeri la cele două autoturisme folosite de persoanele implicate. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a bărbaților de 34 respectiv 33 ani și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați”, mai precizează Poliția.

Cercetările continuă pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr