Concurs național de pescuit pe lacul Zătun. Ce are special Cupa Danubius

Consiliul Judeţean Galaţi anunţă că, în perioada 14-17 iunie 2022, la Galaţi se desfăşoară Cupa „Danubius”, o competiţie sportivă pentru persoanele cu handicap locomotor. Vor participa 150 de persoane, din 18 judeţe, precum şi din Republica Moldova. Evenimentul este organizat de Asociaţia Persoanelor cu Handicap „Sporting Club” Galaţi şi susţinut financiar de către Consiliul Judeţean.

„Şi anul acesta suntem alături de Asociaţia Persoanelor cu Handicap «Sporting Club» în organizarea la Galaţi a acestei competiţii sportive, la care vom asigura cazarea şi masa participanţilor. Dincolo de întrecerea sportivă, această competiţie înseamnă şi socializare, voie bună şi relaxare în aer liber. Astfel, pe 15 iunie, la Complexul de Agrement Zătun, competiţia va debuta cu mult aşteptatul concurs de pescuit, la care vom asigura şi premiile pentru locul I, II şi III, precum şi pentru cel mai tânăr participant şi cea mai mare captură. Tot aici vor avea loc şi numeroase probe din domeniul atletismului, precum aruncarea suliţei sau aruncarea greutăţii. De asemenea, în această vară vrem să organizam din nou, la balta Zătun, concursul de pescuit destinat persoanelor cu deficienţe de vedere”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

La Cupa „Danubius” vor participa anul acesta 150 de persoane din: Mehedinţi, Prahova, Ilfov, Arad, Constanţa, Bacău, Braşov, Vrancea, Cluj, Sălaj,Tulcea, Galaţi, Iaşi, Bucureşti, Timiş, Brăila, Buzău, Bistriţa-Năsăud şi Republica Moldova.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr