Noile tarife de la Plaja Dunărea au intrat în vigoare. Cine are scutire, când sunt reduceri

Au intrat în vigoare noile tarife pentru accesul la Plaja „Dunărea” din Galați. Pe durata sezonului estival 2022, adulţii plătesc 40 de lei, de marţi până vineri, şi 60 de lei, sâmbăta şi duminica, până la ora 17.00.
Pentru copiii de la 7 la 14 ani, tarifele aplicate până la ora 17.00 sunt: 20 de lei, de marţi până vineri, respectiv, 30 de lei, sâmbăta şi duminica. Pentru copiii până la 7 ani, intrarea este gratuită.

Pentru a intra în zona de agrement de la ora 17:00, adulții vor plăti 20 de lei, iar copiii 10 lei. Aceste tarife se vor aplica de marți până duminică.

Reacțiile publicului gălățean sunt deocamdată împărțite în privința noilor tarife. În vreme ce unii spun că sunt prea mari, chiar prohibitive pentru unele categorii sociale, alții cred că prețurile sunt corecte, căci astfel sunt îndepărtați „necivilizații”. Disputele din spațiul virtual nu lipsesc, mai ales pe tema că serviciile publice ar trebui să fie accesibile și celor cu venituri mici și că bogăția personală nu este o garanție că oamenii sunt civilizați. Căldură mare, monșer, oamenii sunt nervoși!

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr