Doi traficanți de droguri din Galați, arestați după ce asupra lor au fost găsite șapte kilograme de „marfă”

Doi bărbați din Galați au fost arestați pentru trafic de droguri de mare risc. Ei au fost prinși în flagrant, în timp ce încercau să plaseze pe piață amfetamine. La percheziții, au fost găsite peste șapte kilograme de droguri.

„Polițiștii Antidrog de la BCCO, împreună cu procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, au efectuat o acțiune operativă, pe linia combaterii traficului de droguri de mare risc. După finalizarea acestei acțiuni, au fost efectuate șapte percheziții domiciliare, în județele Galați, Brăila și Dâmbovița, la locuințele unor persoane bănuite de deținere de droguri de mare risc”, informează BCCO Galați.

Au fost ridicate șapte kilograme de amfetamină și cinci grame de cannabis, trei telefoane mobile, precum și 11.000 de lei.

„În urma probatoriului administrat, doi bărbați, cu vârstele de 41 și 46 ani, din Galați, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Aceștia au fost conduși și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați. La data de 13 iulie, în urma sesizării judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Galați, a fost dispusă arestarea preventivă a celor două persoane, pentru 30 de zile”, precizează DIICOT.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
La acțiune au participat polițiștii I.P.J. Galați – Serviciul Criminalistic, S.C.C.O. Dâmboviţa și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr