Street Food Festival revine la Galați. Ce artiști vor concerta la impresionantul eveniment culinar

Festivalul culinar Street FOOD revine la Galaţi, chiar în debutul lunii septembrie, iar timp de patru zile îi aşteaptă pe gălăţeni cu cele mai fresh food truck-uri şi cele mai cool concerte.

„Galaţi, sper că eşti gata pentru încă o ediţie plină de experienţe marca Street FOOD Festival. În perioada 1-4 septembrie o să vă reamintim cât de bine ne simţim împreună şi o să facem asta prin cele mai fresh food truck-uri şi cele mai cool concerte. Trebuie să le guşti şi să te bucuri de toate. Avem multe planuri #GourmetAF şi #FunAF pentru voi anul acesta. Aşa că pregăteşte-te! Pentru că vrem să te bucuri de întreaga experienţă culinară internaţională venim cu tururi ghidate prin festival, dar şi cu porţii de gustare pentru a te bucura de fiecare experienţă în parte. Între 1-4 septembrie dăm frâu liber poftelor şi ne vedem la Street FOOD Festival în Grădina Publică. Ne e dor de tine şi te aşteptăm cu truck-urile deschise!”, transmit organizatorii.

Programul concertelor live este următorul:

  • Vineri, 2 septembrie 2022: Corina Sirghi & Taraful Jean Americanu; Bosquito.
  • Sâmbătă, 3 septembrie 2022: Alexu & The Voices Inside; Jurjak.
  • Duminică, 4 septembrie 2022: Ana Coman; Byron.

Ca de obicei, evenimentul va fi găzduit de Grădina Publică din Galați, iar accesul spectatorilor la evenimente este gratuit. Evident, mâncarea este pe bani.

MĂDĂLINA DEDIU

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr