Sfârșit de săptămână spectaculos, cu artiști unul și unul, la Galați. Vineri, sâmbătă și duminică: Danube Rock Sounds VIII

În perioada 16-18 septembrie 2022, la Plaja Dunărea, va avea loc festivalul Danube Rock Sounds, ajuns la cea de-a opta ediție, iar ca element de noutate susținut de Primăria Galați: elevii cu medii generale de 10.00 încheiate în anul școlar anterior vor avea acces gratuit.

În cele trei zile de festival, iubitorii de rock (dar nu doar rock, vor fi și alte genuri) vor putea asculta live trupe îndrăgite precum Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie, Trooper, Robin and the Backstabbers, Omul cu Șobolani, Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase, Domino, Implant pentru Refuz, Mihail, The Schnitzels, Dimitri’s Bats, Pinholes, Dl. Goe, Hvnds, Melting Dice.

Concertele vor începe zilnic de la ora 18:30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17:30.
Abonamentele și biletele pentru festival se pot achiziționa online de pe iabilet.ro sau din rețeaua de distribuție IaBilet (magazinele Flanco, librăria Bookcity Galați, automatele SelfPay). Până pe 16 septembrie, abonamentele costă 230 de lei, iar biletele de zi 99 de lei. Elevii cu medii generale de 10.00 (clasele V-XII) încheiate în anul școlar anterior vor avea acces gratuit, în baza invitațiilor pe care le pot ridica de la secretariatele unităților de învățământ.

Elevii și studenții își pot cumpăra abonamente cu reducere, valabile exclusiv cu un act doveditor la intrarea în festival la prețul de 190 de lei. Mai multe tipuri de pachete sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/bilete-danube-rock-sounds-2022-77643/.

Mai multe detalii și informații la zi veți găsi vizitând pagina oficială de Facebook:
https://www.facebook.com/RocklaDunare/.
În afișul atașat aveți programul festivalului.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr