Distracție în toi la Galați. Festivaluri de rock și jazz, în perioada 15-18 septembrie

Dacă în ediția de ieri vă anunțam că l Galați are loc, la sfârșitul săptămânii, un minunat festival de rock (DETALII DESPRE DANUBE ROCK SOUNDS GĂSIȚI AICI), astăzi vă aducem la cunoștință că, în paralel, în orașul nostru are loc și un festival de jazz.

În perioada 15-18 septembrie 2022 se va desfăşura primul festival internaţional de jazz din Galaţi, RO DANUBE INTERNATIONAL JAZZ FESTIVAL, la care intrarea este liberă, însă locurile trebuie rezervate, informează Primăria municipiului Galaţi.

La festival vor participa interpreţi şi trupe de prestigiu din Austria, Franţa, Germania, Portugalia, Polonia, Ungaria, Israel şi România. Artiştii vor aborda tipologii diverse ale jazzului, precum jazz rock, funky jazz, blues, be bop, world music, etno jazz, jazz fusion sau smooth jazz.
Deschiderea oficială a festivalului va avea loc pe esplanada Grădinii Botanice, iar celelalte reprezentaţii vor fi organizate în Aula Magna a Universităţii Danubius Galaţi.

Programul festivalului:

15 Septembrie, Grădina Botanică
ora 19.00 – Deschidere oficială a festivalului
ora 19.30 – Nicu Patoi & Platonic Band (Bucureşti)
ora 21.30 – Raphael Wressnig Trio (Austria)

16 Septembrie, Aula Magna – Universitatea Danubius
ora 19.00 – Mario Laginha Trio (Portugalia)
ora 21.15 – Jean Loup Longnon Quintet (Franţa – Japonia)

17 Septembrie, Aula Magna – Universitatea Danubius
ora 19.00 – Omri Mor Quintet (Israel)
ora 21.15 – Joo Kraus Quartet (Germania)

18 Septembrie, Aula Magna – Universitatea Danubius
ora 19.00 – Djabe (Ungaria)
Închiderea festivalului – Beata Pryzbytek Quintet (Polonia).

Recitalul susţinut de Beata Pryzbytek Quintet va avea loc de la ora 21.30 pe terasa Primăriei Galaţi. În cazul în care vremea nu permite un recital în aer liber, concertul se va desfăşura tot în Aula Magna a Universităţii Danubius.

Pentru toate concertele, intrarea este gratuită şi locurile se pot rezerva la adresa media@univ-danubius.ro sau la numărul de telefon 0741-316.854.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr