Construirea complicatei parcări subterane de lângă Spitalul de Copii, scoasă la licitație. Ce sumă pune la bătaie Primăria

Primăria municipiului Galați informează că a lansat în licitație contractul de achiziție publică pentru obiectivul „Modernizare parc și amenajare parcare subterană Spitalul de Copii «Sf. Ioan» – proiectare și execuție”. Un proiect extrem de complicat dacă avem în vedre poziționarea, infrastructura publică din zonă și soluțiile tehnice de conectare a parcării la străzile din zonă.

Valoarea estimată a investiției este de 29.285.011 lei fără TVA, adică aproximativ 7 milioane de euro cu toate taxele aferente. Data limită pentru depunerea ofertelor este 11 octombrie 2022.

Se dorește astfel realizarea unei parcări subterane cu o capacitate de 162 de locuri și amenajarea unui parc modern peste planșeul parcării.

Prin proiect s-au prevăzut în principal următoarele categorii de lucrări: realizarea fundației, a pardoselii, pereților și a infrastructurii necesare, instalarea de panouri fotovoltaice, realizarea de instalații electrice de iluminat, detecție și avertizare la incendiu, realizarea instalațiilor interioare și exterioare de alimentare cu apă și canalizare, dar și a instalațiilor de stingere a incendiilor cu hidranți interiori și exteriori, grup pompare etc.

În plus, va fi și un sistem automat de parcare, un sistem de supraveghere video, dar și stații de încărcare pentru vehiculele electrice.

Termenul de realizare al contractului va fi de 17 luni, din care 4 luni pentru proiectare și 13 luni pentru execuția lucrărilor, sursa de finanțare fiind bugetul local.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr