Fostul deputat Cătălin Cristache (PMP), zis „Fazanul”, numit director general la RAR Galați, cu sprijinul PSD

Fac ce fac politicienii și cad în picioare căci – nu-i așa? – o mână spală pe alta, mai ales în politică. Așa se face că fostul deputat PMP Cătălin Cristache (2016-2020), zis „Fazanul”, a fost numit șef la RAR Galați, semn că s-ar putea să-l vedem curând membru al unuia dintre partidele aflate la guvernare. Și sigur nu-i vorba de UDMR. Gurile rele din târg zic că ar fi momit cu această funcție de PNL, încă realitatea este că pactul lui Cristache e cu PSD, dat fiind forul tutelar al RAR este Ministerul Transporturilor, unde șef este membru social-democratul Sorin Grindeanu.

Fostul director al RAR, Emil Ciubucciu, a fost mazilit fără vreo explicație, mai exact doar pentru că așa a decis hachița politicii. Asta deși, profesional, Ciubucciu e cu vreo 10 clase peste fostul deputat. Asta ca să nu mai spunem că noul șef al RAR Galați este și cam incompatibil cu funcția publică, dat fiind că familia lui (de fapt chiar el – după rețeta patentată de Marian Oprișan: „mama mea sunt eu”), deține o importantă afacere în domeniul auto.

În vârstă de 44 de ani (este născut în 11 iunie 1978 la Tudor Vladimirescu, județul Galați) Cătălin Cristache a mai ocupat această funcție în perioada 2009-2014, sub guvernele PDL (cu Emil Boc premier) și PSD (cu Victor Ponta premier.

Vă reamintim că și operatorul regional Apă Canal S.A. Galaţi are un nou director general. Este vorba despre Aurel Condurache, care până la data de 30 septembrie 2022 a ocupat funcţia de director tehnic producţie, însă are 30 de ani vechime în această societate. Fostul director general, Gelu Stan, a ieşit la pensie, însă şi-a păstrat locul de membru în Consiliul de Administraţie al Apă Canal S.A. Galaţi.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr