Medicul gălățean Călin Doboș a murit într-un accident de motocicletă. Avea doar 48 de ani

Medicul gălățean Călin Doboş, cunoscut și drept „chirurgul vedetelor”, a murit miercuri, 26 octombrie, într-un accident rutier produs pe Șoseaua Grozăvești din Capitală.

Potrivit informațiilor oficiale, acesta se afla pe o motocicletă, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

„La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă. În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia”, a precizat Brigada Rutieră.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.

Bianca Drăgușanu, o apropiată a acestuia, a postat pe Instagram un mesaj de rămas bun: „Rămas bun, prieten drag! Nu te voi uita niciodată! Nu există cuvinte pentru toată prietenia şi implicarea în viaţa mea! Te voi iubi mereu… Rămas bun!”.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr