Jungla din școli iese din nou la iveală. Elev de 13 ani, din județul Galați, înjunghiat de un coleg chiar în sala de clasă

Evenimentul sângeros s-a produs la data de 1 noiembrie 2022, în jurul orei 11,00, iar la ora 11,30, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată de directorul unei unități de învățământ din comuna Movileni, județul Galați, cu privire la faptul că, în urmă cu puțin timp, în pauza dintre orele de curs, un elev ar fi fost lovit de un altul cu un cuțit tip briceag.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci care au ajuns în scurt timp la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și au stabilit faptul că, în jurul orei 10,50, în pauza dintre orele de curs, a izbucnit un conflict spontan între doi elevi, de 13, respectiv 14 ani, din clasele a VII-a și a VIII-a, ambii cu domiciliile în comuna Movileni.

În timpul conflictului dintre cei doi, elevul de 14 ani ar fi scos din buzunarul pantalonului un cuțit tip briceag, cu lungimea totală de aproximativ 13 cm, pe care îl avea adus la școală de la domiciliul său și l-ar fi lovit pe celălalt elev în zona abdomenului, provocându-i leziuni.

Minorul de 13 ani a fost transportat de către mama sa la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar, la scurt timp, a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, „Sf. Ioan”, Galați, unde a rămas internat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr