Sediul Apă Canal Galați, călcat de hoți. Au furat mai multe calculatoare și au devastat biroul directorului general

În dimineaţa zilei de joi, 17 noiembrie 2022, angajaţii societăţii Apă Canal SA Galaţi au avut surpriza să constate că birourile le-au fost devastate de hoţi. Se mai întâmplă, nu-i cu nimic special că a fost spart sediul societății de utilități în loc de consignația de după colț, hoții se ghidează după regulile lor.

Interesant este însă modul de operare de la Apă Canal, ce pare de cunoscător al locului, căci zonele cu sistem de alarmare și cu supraveghere video (mai precis clădirea în care se află casieria) au fost abis ocolite, deși acolo erau adevărate valori. Mai mult, faptul că s-a umblat frenetic prin hârtii arată că, posibil, hoți căutau altceva, nu ceea ce au furat la o primă vedere.

Potrivit declaraţiilor directorului general al companiei, Aurel Condurache, hoţii au forţat geamurile de la etajul 1 al sediului companiei şi au devastat toate birourile de la etaj. Au aruncat hărtiile, au smuls cu furie sertarele şi le-au aruncat. Devastat a fost inclusiv biroul directorului general care se află la etajul la care a fost dată spargerea.

La o primă estimare, hoţii nu au furat monitoare, computere sau alte bunuri de acest fel. Nu se știe dacă și ce acte au dispărut.

Conducerea societății a anunțat că, deși este în curs o anchetă penală (o echipă de polițiști se află la fața locului), activitatea cu publicul a Apă Canal SA se desfăşoară în condiţii normale, se fac încasări, se încheie contracte, nu există nicio restricție.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr