Ce oportunități de distracție cu cheltuială zero sunt în Galați în perioada 30 noiembrie-7 ianuarie. Plătește Primăria!

Spectacole, patinoar în aer liber, carusel, târguri tradiționale, concurs de împodobit brazi, paradă militară, cadouri pentru copii, întâlniri cu Moș Crăciun, precum și numeroase momente artistice. Sunt câteva dintre acțiunile care vor avea loc în perioada următoare la Galați cu prilejul Sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, Zilei Naționale a României și a Sărbătorii Crăciunului.

„Târgul de Sfântul Apostol Andrei”

Se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022 în Grădina Publică. Evenimentul este prilejuit de sărbătoarea închinată ocrotitorului spiritual al orașului și totodată marchează trecerea către sezonul sărbătorilor de iarnă.

Atmosfera tradiţională românească va fi întreținută de 35 de artizani şi meşteri populari specializaţi în olărit, confecționarea iilor, a lumânărilor, a lânei împâslite, aranjamente florale, pictură naivă, pielărie şi cojocărie, cioplirea lemnului, sculptura icoanelor, accesorii şi costume populare.

Mai mult, în fiecare seară vor fi spectacole de muzică populară. Pentru acest eveniment, în urma licitației publice, Primăria municipiului Galați va aloca suma de 109.900 de lei, oferta declarată câștigătoare fiind cea depusă de către firma Procesor Tech.

„Orășelul lui Moș Crăciun”

Se va desfășura în perioada 30 noiembrie 2022 – 7 ianuarie 2023 în centrul orașului, în zona „Spicu”. Vor fi o serie de activităţi atractive care celebrează Crăciunul.

Vor fi activități distractive pentru copii (carusel, maşinuţe electrice, Atelierul lui Moș Crăciun, patinoar, concurs de împodobit brazii etc.), gustări tradiționale și daruri de sărbători. Iar de Anul Nou va fi un show festiv. Pentru acest eveniment, în urma licitației publice, Primăria municipiului Galați va aloca suma de 180.000 de lei, oferta declarată câștigătoare fiind cea depusă de către firma Autentic Tehnology & Events.

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Va cuprinde paradă militară, precum și momente artistice pe Bulevardul Brăilei, în zona parcului din Țiglina.

„Serbările de Sfântul Andrei”

Este un eveniment care va avea loc în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie pe Faleza Superioară a Dunării. Va cuprinde spectacole și un târg.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr