Un tânăr polițist din Târgu Bujor, aflat în Poliție de numai câteva luni, s-a sinucis în mod bizar. Cum o fi trecut testele psihologice?

Informație șocantă: un tânăr polițist, de numai 21 de ani, și-a luat viața în această după-amiază, la Tg. Bujor, într-un mod bizar: și-a tăiat venele, apoi s-a împușcat în cap cu pistolul din dotare! Agentul era în Poliție de numai opt luni, fiind absolvent al promoției martie 2022 al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina. El lucra la Postul de la Cavadinești și avea dreptul, potrivit regulamentelor interne, să își țină arma din dotare acasă.

Tânărul agent era în concediu și trecuse cu bine testele psihologice, au anunțat reprezentanții IPJ Galați, care nu au precizat, cel puțin deocamdată, ce resorturi s-ar putea fin în spatele acestui gest dramatic, care pune sub semnul întrebării modul cu tânărul a trecut toate testele psihologice, de la intrarea la școala de subofițeri și până la angajarea în Poliție..

Agentul a fost găsit de mama sa, în seara de 13 decembrie, în locuința familiei, iar femeia a alertat autoritățile.

„La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împușcat în cap, fiind în stare de inconștiență. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu.

Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinței sale, căzut la podea, în stare de inconștiență și prezentând o leziune în zona capului.

Personalul medical din cadrul SMURD Galați care a ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns și a fost declarat decesul”, au transmis reprezentanții IPJ Galați în urmă cu puțin timp.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a întâmplat acest incident. Să vedem dacă aflăm și de ce psihologii specialiști care l-au testat pe tânăr în mai multe rânduri nu au descoperit nicio anomalie comportamentală în cazul lui, dat fiind că niciun sinucigaș nu acționează din senin, ci pe un fond psihic bine definit.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr