Cine dă „cu artifica” și pentru ce sumă, la cumpăna dintre ani, la Galați. Sunt trei locuri din oraș unde au loc focuri de artificii

Primăria municipiului Galați a informat că în noaptea dintre ani se va organiza Revelion în stradă și vor fi trei locuri din oraș de unde se vor lansa focuri de artificii.

Revelionul public se va desfășura în centru, la intersecția străzilor Brăilei și Domnească, iar punctele de unde vor fi lansate focurile de artificii sunt: Faleza Superioară (zona Elice), esplanada din fața Sălii Sporturilor și parcarea Shopping City Galați.

Programul Revelionului 2022-2023 din centrul orașului începe la ora 22.00 și se încheie la ora 02.30, fiind asigurat de DJ Andrei Codreanu, DJ Eugen Anghel, DJ Marius Ilie și MC Liviu Stoica.

Evenimentul „Revelion în stradă 2022-2023 – Galați – Lights all night“ este organizat de GABY MODELLES EVENTS SRL Buzău, valoarea contractului fiind de 269.600 lei.

Ce-i cu firma asta? O știți, v-am mai povestit despre ea, este vârful de lance al PSD în păpat bani din bugetele primăriilor, pentru a putea astfel să contribuie plenar la campania electorală a jupânului Ciolacu. Marcel Ciolacu. Bossul cel mare de la PSD. Că trebuie să mănânce și gura lor o pâine, nu?

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr