Numărul de treceri de pietoni luminate special a ajuns la 53 în Galați. Unde au fost puse în funcțiune cele mai noi

Primăria municipiului Galați a anunțat că au fost puse în funcțiune încă 10 treceri pentru pietoni iluminate, astfel că în total la această dată sunt în oraș 53 de treceri pentru pietoni iluminate, care asigură o mai bună vizibilitate și cresc siguranța în trafic.

Patru astfel de treceri funcționează în regim permanent pe timpul nopții, după cum urmează: str. Constructorilor – aferent bl. H2, str. Constructorilor – aferent bl. H3, str. Regiment 11 Siret – aferent bl. E, str. Feroviarilor colț cu str. Milcov.

Pentru alte șase treceri, iluminarea este realizată cu ajutorul controllerului pentru sistem de telegestiune, care sesizează prezența pietonilor în dreptul trecerilor și comandă aprinderea corpului de iluminat.

Aceste treceri sunt amplasate în următoarele zone: bdul. Dunărea aferent bl. A10 sc. 5, str. Navelor colț cu str. Portului, str. Brândușei colț cu str. Lebedei, str. Ghe. Asachi – aferent Spitalului pentru Copii, str. Ghe. Asachi colț cu str. Lebedei, str. Prelungirea Brăilei – aferent supermarket Kaufland.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr