Lista stațiilor SelfPay din Galați unde se pot plăti impozitele și taxele locale. Asta, desigur, pentru cei care au chef să plătească

În caz că n-ați aflat, statul la coadă, la Taxe și Impozite, este opțional, nu obligatoriu. Mai exact, se pot achita birurile către primărie (pentru casă, teren, mașină și gunoi) și altfel decât stând ore întregi la cozi compuse din oameni nervoși, vocali și – unii – certați cu dușul.

De fapt, puteți plăti electronic impozitele şi taxele prin intermediul platformei www.ghiseul.ro (asta cel mai lejer) şi la staţiile SelfPay amplasate în centrele comerciale, benzinării etc. Asta dacă aveți chef să plătiți impozitele, deocamdată nu vă obligă nimeni, căci executarea silită se face abia la anul.

Cererile, petiţiile şi declaraţiile fiscale, cu excepţia declaraţiilor fiscale pentru înregistrarea/scoaterea din evidenţă a mijloacelor de transport, pot fi depuse pe platforma electronică https://e-digital.primariagalati.ro, pe e-mail la adresa fiscalitate@primariagalati.ro sau prin poştă, potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Iată mai jos lista cu locațiile SelfPay:

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr