Accident rutier grav pe DN26, între Galați și vânători. O mașină a sărit peste separatoarele din beton și a intrat pe contrasens

La data de 11 ianuarie 2023, la ora 7,18, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin Apel Unic de Urgenţă 112, cu privire la faptul că pe DN26, la ieşirea din municipiul Galaţi, a avut loc un eveniment rutier.

Din verificările preliminare, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 68 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 26, având direcţia de deplasare către localitatea Vânători, la km 5 + 300 de metri, ar fi acroşat separatoarele de mers şi ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care era condus regulamentar de o femeie, cu vârsta de 28 de ani, domiciliată în satul Şiviţa, judeţul Galaţi.

În urma impactului, cele două autovehicule au fost avariate şi au fost rănite două persoane, conducătoarea auto de 28 de ani şi soţia conducătorului auto al primei mașini, pasageră pe bancheta din dreapta faţă, cu vârsta de 68 de ani.

Acestea au fost preluate de echipajele de la ambulanţă şi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei pentru investigaţii medicale de specialitate.

Conducătorii auto deţin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.

Traficul nu a fost blocat, s-a circulat dirijat pe o singură bandă de mers dinspre localitatea Vânători spre municipiul Galaţi, până la finalizarea cercetării la faţa locului.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili împrejurările şi cauzele care au dus la producerea acestui accident rutier.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr