Tânăr decedat după 16 zile de chinuri cumplite, în urma unui accident de circulație groaznic

La data de 31 decembrie 2022, în jurul orei 23:58, pe o stradă din comuna Gohor, judeţul Galaţi, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea mai multor persoane.

n urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că la acea oră, mai multe persoane, care se aflau pe partea carosabilă şi sărbătoreau noul an, au fost acroşate de un autoturism. Imediat după acest accident rutier, conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a fugit de la faţa locului împreună cu o altă persoană, pasager pe bancheta dreapta faţă.

Au fost rănite 6 persoane, două persoane de sex feminin cu vârstele de 18 ani, respectiv 23 de ani, şi patru persoane de sex masculin cu vârstele de 19, 23, 25 şi 30 de ani. Toţi răniţii au fost preluaţi de echipajele de la Ambulanţă şi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, tânărul cu vârsta de 23 de ani, din satul Nărteşti, comuna Gohor fiind preluat în stare gravă, în comă.

La scurt timp, a fost depistat conducătorul auto, un tânăr de 23 de ani, din satul Toflea, comuna Brăhăşeşti, judeţul Galaţi, posesor permis de conducere categoria B valabil, dar şi pasagerul care se afla în autoturism. La testarea alcoolscop a celui care a condus autovehiculul rezultatul a fost negativ. Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Tecuci, pentru continuarea activităţilor de cercetare.

S-a constatat că accidentul rutier a avut loc în condiţii de ceaţă densă, iar conducătorul auto a declarat, că din acest motiv nu ar fi observat persoanele aflate pe partea carosabilă. De asemenea, a precizat că a plecat din zona în care s-a produs accidentul de frica reacţiei celorlalte persoane aflate la faţa locului.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului.

Ulterior, la data de 16 ianuarie 2023, tânărul de 23 de ani care a fost rănit grav în accidentul rutier a decedat. Poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au extins cercetările în cadrul dosarului penal şi pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr