Fenomenul OZN lovește din nou la Galați. ISU și Poliția, puse pe drumuri de un gălățean care a văzut „ceva” explodând pe cer

Alarmă în toată regula în noaptea de miercuri spre joi, după ce un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că un obiect zburător s-a prăbușit la Tulucești, în județul Galați. ISU și Poliția Galați au trimis la fața locului echipaje pentru a face verificări, însă despre OZN se vorbea cam cu jumătate de gură, tema fiind că ar putea fi vorba de vreo rachetă rusească rătăcită pe la noi.

Când vine vorba despre OZN-uri, Galațiul are o reputație destul de șubredă după ce, în urmă cu aproape 30 de ani (mai exact în noaptea de 8 spre 9 iunie 1996) șeful postului de Poliție din comuna Cerțești a stârnit un scandal în toată regula după ce susținut că o farfurie zburătoare plină cu extratereștri a vizitat mica localitate din nordul județului. Nici până în ziua de azi nu s-a stabilit de alcoolemie avea polițistul, dar asta e o altă poveste.

Revenind la incidentul din 18/19 ianuarie 2023, pompierii și polițiștii au stat de vorbă cu bărbatul care a sunat la numărul unic de urgență, care le-a spus că a văzut cum un obiect zburător luminos s-ar fi rupt în patru bucăți, care s-au prăbușit pe un câmp din apropierea proprietății sale și s-ar fi auzit și o explozie.

Evident, s-au făcut verificări în zonă, însă nu au fost găsite rămășițe ale niciunul obiect ce ar fi putut să cadă din aer, dronă, rachetă sau aparat de zbor de mici dimensiuni. Pe de altă parte, vecinii celui care a sunat la 112 susțin că bărbatul – fost militar – ar avea unele probleme de sănătate și că ei nu au auzit nicio explozie și nici nu au văzut vreun obiect suspect.

În aceste condiții, echipajele ISU și de la Poliție s-au retras din zonă, incidentul fiind considerat alarmă falsă. Cazul intră în arhive drept „misterul de la Tulucești” sau, poate, „continuarea halucinațiilor de la Cerțești”.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr