Pierdere grea pentru politica gălățeană: „Moartea din Carpați” a demisionat, în sfârșit, din Consiliul Județean

Ceea ce așteptam să se întâmple de vreo 2 -3 ani (adică de la alegeri) s-a produs în sfârșit: luptătorul de K1 (mă rog, fostul luptător, că de câțiva ani nici la bătaie nu mai are spor), mardeiașul profesionist Cătălin Moroşanu a renunţat la funcţia de consilier judeţean de Galați, din partea Partidului Naţional Liberal. Acesta – cunoscut publicului drept „Moartea din Carpați” sau „Moro” – şi-a înaintat demisia înainte de Crăciun, pe 23 decembrie 2022, însă devine efectivă abia după ce va fi comunicată plenului CJ, în ședință. Adică, pe 26 ianuarie, de ziua de naștere a lui Nicolae Ceaușescu.

„Motivele demisiei sunt de natură personală precum timpul dedicat familiei, sălii de arte marţiale, emisiunilor tv şi promoţiei Dynamite Fighting Show. Toate acestea însumate mă limitează să exercit această funcţie la un nivel normal. Vă mulţumesc pentru toată înţelegerea şi sper ca pe viitor Galaţiul să renască şi să stea în fruntea celor mai puternice judeţe din România”, şi-a motivat Cătălin Moroşanu decizia de a demisiona din Consiliul Judeţean Galaţi.

Hotărârea CJ de constatare a demisiei va fi urmată, după validare, de demersurile pentru înlocuirea demisionarului cu un membru supleant de pe lista PNL.

Cătălin Moroşan (potrivit actului de identitate), dar cunoscut ca Moroşanu, este consilier judeţean din luna septembrie 2020. Atunci, preşedintele PNL Galaţi, deputatul Georgică „Șoferică” Stângă, l-a pus primul pe lista candidaţilor PNL la fotoliul de consilier judeţean. De atunci şi până în prezent, „Moro” a participat numai online la şedinţele de consiliu şi nu a avut niciodată nimic de comentat, votând aşa cum se decidea în grupul PNL.

La lansarea candidaturii, în 2020, Moroşanu declara: „Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean. E foarte important să explicăm părinţilor că fiecare copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă ştie ce înseamnă concurenţa, înfrângerea, victoria şi uite aşa reuşim să creştem o naţie puternică şi competitivă de la vârstă fragedă”.

Între noi fie vorba, Moroșanu nu ar fi trebui niciodată să ajungă în CJ Galați, iar motivele sunt clare: omul nu a fost, nu este și nu va fi niciodată gălățean (este născut la Iași și are domiciliul în București), iar abilitățile lui administrative sunt zero cu dungă, adică habar nu are ce înseamnă administrația publică. AR putea fi bun, în schimb, de paznic de noapte la sediu, dat fiind că știe ceva bătaie, chiar dacă i s-au mai fleșcăit mușchii, căci nimeni nu-i veșnic tânăr, nici măcar „Moartea din Carpați”.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr