Concert Irina Rimes la Galați, pe 14 martie. Artista își lansează albumul „Acasă”

Irina Rimes ajunge la Galați pe 14 martie și va concerta la Sala Sporturilor. Artista îşi poartă cel de-al patrulea album al său, „ACASĂ”, prin toată ţara, prilej nu doar de concerte, ci și de o interacțiune diferită cu publicul.

Turneul reprezintă o călătorie între două lumi şi o fugă între case, anunţă organizatorii: „«ACASĂ» este despre cum fanii au devenit o parte importantă din casa Irinei Rimes şi despre cum ea poate construi un «ACASĂ», oriunde îşi are muzica şi îi este şi publicul, cu care se va şi întâlni personal în această serie de concerte”.

Astfel, seria de concerte le va da ocazia la propriu fanilor să se conecteze cu artista, întrucât Irina Rimes a pregătit şi sesiuni de meet and greet.

„Noi avem casa în două lumi. Când suntem mici, «ACASĂ» are o formă materială în ochii noştri, e un loc unde putem fugi, unde putem găsi siguranţă, dragoste sau ajutor, orice s-ar întâmpla. Pe masură ce creştem, timpul ne transformă casa şi ea capătă o formă imaterială, reconstruindu-se la noi în amintiri”, spune Irina Rimes.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr