Restricții majore de trafic pe strada Ștefan cel Mare, începând din 3 martie și până pe 30 iunie 2023

Primăria municipiului Galați informează că, pentru buna desfășurare a lucrărilor de reabilitare a rețelei de canalizare, pe strada Ștefan cel Mare, sunt necesare unele modificări în trafic, începând din data de 3 martie 2023.

Astfel, în perioada 03.03.2023 – 30.06.2023, vor fi instituite următoarele restricții de circulație pe str. Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între str. Traian și zona intersecției cu str. Arcașilor, în două etape.

Etapa 1. În perioada 03.03.2023 – 30.04.2023, se închide total circulația autovehiculelor pe str. Ștefan cel Mare, tronsonul de pe latura nordică a Spitalului de Boli Infecțioase. În ceea ce privește circulația mijloacelor de transport în comun, autobuzele care asigură traseul 40 (Bariera Traian – Metro), pe sensul de deplasare spre Bariera Traian nu vor mai deservi stația “Spitalul nr. 3” amplasată pe b-dul George Coșbuc, pe tronsonul cuprins între str. Ștefan cel Mare și str. Alexandru Măcelaru.

Etapa 2. În perioada 01.05.2023 – 30.06.2023, pe str. Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între colțul NV al Spitalului de Boli Infecțioase și zona intersecției cu str. Arcașilor, se va circula pe jumătate de cale, pe câte o bandă pentru fiecare direcție de mers.

Pe întreaga perioadă a lucrărilor, semnalizarea rutieră temporar instituită poate suporta modificări, în funcție de evoluția lucrărilor.

„Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, a precizat municipalitatea.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr