Sinucidere șocantă a directorului unei școli din Tecuci. Ce mesaj dur a lăsat profesorul înainte de a intra cu mașina într-un TIR

Profesorul Cristian Stănilă, directorul Şcolii Gimnaziale „Iorgu Iordan” din Tecuci, a murit într-un accident tragic accident, pe 17 martie, într-un aparent accident de circulație. În realitate, însă, acesta a instrat cu mașina într-un TIR, frontal, cu scopul clar de a se sinucide, după cum rezultă dintr-un mesaj pe care l-a trimis cu puțin înainte fostei sale soţii.

Cristian Stănilă a murit vineri, 17 martie 2023, pe DN 2, în zona localităţii Pufeşti din Vrancea, după ce a intrat într-o depăşire în momentul în care a observat că din faţă vine un TIR şi nu a mai revenit pe banda sa de mers. Impactul a fost unul devastator, iar maşina în care se afla Cristian a fost transformată într-un ghem de fier.

Dar după accidentul şocant, au ieşit la iveală detalii înfiorătoare. Tânărul profesor – considerat un om eminent, cu mai multe cărți publicate – trecea printr-o dramă pe care nu a mai putut să o suporte, după ce a divorţat pentru a-şi reface viaţa cu o altă femeie, renunţând la prima soţie şi la copilului său.

Cristian Stănilă a mai avut o tentativă de suicid a lăsat atunci un mesaj de adio pentru fiul său, într-o postare pe Facebook. În acel moment, autorităţile au reuşit să îl oprească la timp.

Chiar înainte de accident,Cristian Stănilă i-a scris fostei sale soţii un mesaj cutremurător pe WhatsApp.

„Când vei citi acest mesaj…nu voi mai fi…vei afla că am făcut accident cu un TIR…Asta trebuie să ştie (…) (n.r. numele copilului) de acum încolo… tati e un înger care îi va veghea de sus….Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani şi ceva….nu m-am împăcat niciodată cu asta….ultimii 2 ani au fost groaznici ….fără prieteni, fără un loc unde să îl numesc acasă…fără o familie …da. Acea femeie m-a omorât cu adevărat …ţi-am lăsat toţi banii mei transferaţi în cont 300 milioane am transferat pentru (…)…să nu ştie nimeni….atât mai am…să te descurci o perioadă cu (…)…nu am fost un tată bun pentru (…) în ultimii 2 ani…merita un om care să îi fie alături zi de zi…am pierdut multe momente când puteam fi lângă el…am fost de atâtea ori apăsat şi nervos când era cu mine…el voia doar să se joace şi eu nu eram în stare să îi ofer asta…ai grijă de puiul nostru…am încredere în (…) că va fi lângă voi…te iubesc (…). Să faci rost de certificatul de deces şi să îi faci lui (…) pensie de urmaş”, a scris Cristian Stănilă în mesajul trimis fostei sale soţii.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr