Senatorii și deputații de Galați s-au ascuns după cireș în problema pensiilor speciale și a noii ordonanțe 13

Recunoaștem sincer că ne-am fi așteptat ca deputații și senatorii de Galați – măcar ăia care, acum ceva vreme, promiteau că vor face totul pentru dispariția pensiilor speciale și înfierau „ordonanța lui Dragnea” (adică ordonanța 13) – să iasă la rampă și să zică ceva, orice, celor care i-au ales. Dar nu, frate, nu e niciunul atât de vertical încât să se delimiteze de porcăria care se produce zilele acestea în Pqrlament.

De fapt, parlamentarii de Galați ne arată că-s toți o apă și-un pământ, adică niște trepăduși puși pe căpătuială, nimic mai mult. În timp ce poporul fierbe din cauza pensiilor speciale și a încercării politicienilor de de a-i albi corupții, aleșii noștri au alte preocupări. Unii o ard pe educație, alții pe egalitatea de șanse, sunt și unii care mimează îngrijorarea economică, iar alții pur și simplu s-au ascuns după cireș, tac ca mistrețul sătul în lanul de porumb.

Așa că sfidarea poporului român de către oligarhi continuă vijelios. Vor rămâne cu pensiile speciale, toți. Vor ieși în continuare la pensie la 40 de ani. Vor primi pensii de 10 ori mai mari decât li s-ar fi cuvenit dacă ar fi contribuit la sistem, ca muritorii de rând. De asemenea, grații noii ordonanțe 13 (chiar aia din cauza căreia poporul a dat jos guvernul și l-a „îngropat” de Dragnea) corupții din sistemul public vor fi anchetați penal numai dacă fură de la 250.000 de lei în sus. 2,5 miliarde de lei pentru cei care încă socotesc în bani vechi. Dacă fură doar 249.000 de lei și îi prind, or să ia cel mult o amendă. Sau o mustrare tovărășească. De ce tovărășească? Pentru că jefuirea țării a devenit o tovărășie oligarhică, o afacere PSD-PNL-UDMR.

Vin alegerile! Peste un an ajungem iar la urne. Aveți grijă, așadar, cu cine votați. Căci dacă-i votați tot pe ăștia (PSD-PNL-UDMR), atunci chiar că vă meritați soarta!

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr