Căutați un loc de muncă bine plătit? Maternitatea din Galați angajează manager. Cică prin concurs

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie ”Buna Vestire” Galați (adică Maternitatea de pe Chicoș) organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiei de manager-persoană fizică.

Reprezentanții Consiliului de Administrație spun că examenul se va desfășura la sediul unităţii spitalicești, din Galați, strada Dr. Nicolae Alexandrescu nr. 99, în două etape.

Verificarea îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor de concurs va avea loc pe 30 mai 2023, va fi eliminatorie şi va fi urmată, pentru candidații declarați admiși, de susţinerea publică și evaluarea proiectului de management, pe 12 iunie 2023.

Data-limită de depunere a dosarelor de concurs este 26 mai 2023, ora 12.00. Pentru detalii suplimentare despre concurs și pentru aflarea bibliografiei, cei interesaţi pot accesa pagina Primăriei Galați sau site-ul posturi.gov.ro. Informaţii se pot afla și la numărul de telefon 0236.413.131, interior 115.

Deocamdată n-am aflat ce tip de carnet de partid trebuie să aibă solicitanții, însă cum Maternitatea este în administrarea Primăriei Galați, condusă de vicepreședintele PSD la nivel național Ionuț Pucheanu, răspunsul vine de la sine. Păi, nu?

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr