Lavanda Fest, în perioada 23-25 iunie 2023, pe Faleza Dunării, la Galați. Ce surprize îi așteaptă pe gălățeni la eveniment

Lavanda Fest continuă turneul în ţară cu cea de-a doua oprire la Galaţi, pe faleza inferioară a Dunării în perioada 23-25 iunie 2023.

„Vom serba perioada de înflorire a lavandei pe care o vom aduce direct din câmp pentru a îmbia şi colora faleza şi ne vom delecta cu faimoasa îngheţată artizanală de lavandă”, anunţă Asociaţia Lavanda Fest.
Sub deviza #cumparatidelaromani, Lavanda Fest invită gălăţenii să cunoască producători de lavandă şi artizani creativi din toată ţara la ediţia a 17-a, care îi va încânta cu lanul mov „urban, fotogenic şi îmbietor”.

Faleza va fi „inundată” de o sumedenie de flori proaspete de lavandă prin produsele create din lavandă aduse de producători, dar şi prin colţurile foto instagramabile pregătite special pentru această ediţie de vară.

Peste 30 de producători şi sute de creaţii inedite, făurite local, te aşteaptă să te bucuri de ele!

Gălăţenii vor găsi bineînţeles multă lavandă, limonadă şi îngheţată artizanală, delicatese artizanale, cosmetice naturale avizate, aranjamente florale, flori şi plante aromatice la ghiveci, accesorii unice, haine din materiale naturale, jucării handmade, decoraţiuni artistice, toate acestea vor avea avea şi „ceva cu lavandă”.

O parte dintre momentele artistice şi recreative pregătite de organizatori pentru gălăţeni: muzică live, spectacol de magie, teatru de păpuşi, olărit, pictură pe faţă, imprimare 3D. Se vor pregăti şi ateliere captivante pentru cei mici, dar şi pentru cei mari.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr