Cum funcționează Programul „Rabla” gestionat de Primăria Galați. Ce trebuie să știe cei care doresc să beneficieze de bani

Primăria municipiului Galați informează persoanele care doresc să participe la Programul Rabla Local 2023 că trebuie să aștepte anunțul de deschidere din partea Administrației Fondului de Mediu și abia apoi se pot înscrie prin intermediul aplicației informatice puse la dispoziție exclusiv de AFM.

Într-o primă etapă, Primăria Galați a fost acceptată în program și a semnat contractul de delegare cu AFM, iar etapa următoare este destinată persoanelor fizice.

Primăria Galați va anunța data și ora demarării înscrierilor persoanelor pe site-ul AFM.

Subliniem că mașinile nu trebuie casate înainte de înscrierea pe site-ul AFM, urmată de depunerea dosarul cu cererea de finanțare la Primăria municipiului Galați și semnarea contractul de finanțare.

Mai multe informații referitoare la pașii pe care trebuie să îi urmeze persoanele fizice și documentele necesare se regăsesc pe site-ul Primăriei municipiului Galați, în secțiunea Servicii electronice/Rabla Local https://primariagalati.ro/portal/galati/portal.nsf/AllByUNID/Rabla+Local+2023-0009348A?Open .

Stimulentul acordat pentru casarea unui autovehicul uzat este de 3.000 de lei, din care 2.400 de lei alocați de AFM și 600 de lei de către primărie.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr