Cartierele Aurel Vlaicu I și Siderurgiștilor Vest intră în modernizare. Detaliile unui proiect de 23,4 milioane de lei

Primăria municipiului Galați continuă programul de modernizare a cartierelor. Astfel, pentru cartierele Aurel Vlaicu I și Siderurgiștilor Vest sunt prevăzute lucrări ce presupun crearea de noi locuri de parcare și refacerea celor existente, reparații la carosabil și trotuare, realizarea de marcaje și semnalizări rutiere, desființarea construcțiilor provizorii (garaje, chioșcuri etc.), refacerea spațiilor verzi, realizarea de racorduri necesare stațiilor pentru mașinile electrice și hibrid etc.

Zona cartierului Aurel Vlaicu vizată este delimitată de străzile 1 Decembrie 1918, Basarabiei, Nufărului și A. Vlaicu, iar cea a cartierului Siderugiștilor Vest este delimitată de străzile Siderurgiștilor, Ghe. Doja, Fagului și Energiei.

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: „Un oraș modern are cartiere moderne. De aceea, trebuie să continuăm amplul program de modernizare a cartierelor pentru că încă avem zone în oraș unde nu s-a intervenit până acum. Astfel, aducem la noi standarde și aceste două cartiere. Și nu ne oprim aici.”

Lucrările pentru obiectivul „Refacere sistem rutier și regenerare urbană Cartierele Aurel Vlaicu I și Siderurgiștilor Vest” vor începe în scurt timp, contractul multianual pentru o perioadă de patru ani fiind atribuit în urma licitației publice asocierii firmelor CITADINA 98 SA – TANCRAD SRL. Valoarea contractului este de 23,4 milioane de lei fără TVA.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr