Rivalitatea dintre cocalarii și polițiștii din Galați, la faza „pe BMW”. Nu mai au doar aceeași pedichiuristă, ci și aceeași marcă de mașină

O știre interesantă dinspre Poliția Română. Patru noi autospeciale marca BMW au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Galați. Cele patru autospeciale cu însemnele Poliției Române au fost distribuite de IGPR polițiștilor rutieri gălățeni.

„Noile autospeciale care vor intra în serviciu sunt destinate supravegherii circulației rutiere atât în orașe, cât și pe drumurile europene, naționale și județene din Galați, cu scopul de a preveni producerea unor accidente cu urmări grave și de a-i disciplina pe participanții la trafic să respecte reglementările în vigoare”, a precizat instuția.

Este bine să știți și că Poliția Rutieră din Galați mai are în dotare încă două autospeciale BMW, una în dotare Biroului Rutier de la Poliția Municipiului Galați, iar a doua la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Galați.

Păi da, domnule, așa se face! Dacă ei, „clienții” polițiștilor „se dau” cu BMW-ul, trebuie să aibă și băieții în uniformă ceva de același „rang”, să nu se facă de râs când parchează în față la salonul de pedichiură un „își fac imaginea” alături de cocalari și interlopi.

Cum – Doamne iartă! – poți „disciplina participanții la trafic” cu BMW-ul, dar nu se poate face același lucru cu Sandero, cu Skoda, cu Hyundai sau cu Renault, este greu de socotit. Se vede treaba că uniforma și autoritatea dată de stat a devenit un soi de „vax albina”, dacă e nevoie de BMW-uri pentru ca polițiștii să se impună în fața nelegiuiților.

Ce-i drept, am auzit (lumea e rea, bârfitoare, deh…) că polițiștii și infractorii frecventează – desigur, în timpul liber, când polițiștii și infractorii sunt doar niște persoane private, așadar – cam aceleași cârciumi, cam aceleași saloane de pedichiură și cam aceleași anturaj. Aproape că-i confunzi câteodată. Așadar, de ce să nu aibă și ei, cocalarii cu epoleți, mașini de cocalari, așa cum au toți cocalarii? Egalitatea de șanse, de gen și de cocălăreală a învins! Ura!

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr