Comisie de evaluare a pagubelor produse de fenomenele meteo extreme în mai multe localități din județul Galați

În urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase din data de 06 august 2023, la nivelul judeţului Galaţi au fost raportate pagube în mai multe localităţi, motiv pentru care a fost convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă – CJSU în vederea stabiliri măsurilor care se impun, transmite Instituţia Prefectului Judeţul Galaţi.

Astfel, în cadrul şedinţei CJSU s-a stabilit emiterea unui ordin de prefect pentru evaluarea pagubelor produse la imobilele din: Matca, Tecuci, Ghidigeni, Tudor Vladimirescu, Negrileşti, Munteni, Drăgăneşti, Cudalbi, Priponeşti şi Cerţeşti.

„Aceste evaluări vor fi efectuate de către comisii alcătuite din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului Judeţul Galaţi, Consiliul Judeţean Galaţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Inspectoratul de Stat în Construcţii Galaţi şi ai Unităţilor Administrativ Teritoriale”, precizează Instituţia Prefectului Judeţul Galaţi.

Totodată, a fost emis Ordin de prefect şi pentru evaluarea pagubelor produse la culturile agricole şi la solariile din mai multe localităţi din judeţ, aceste evaluări urmând a fi făcute de comisii alcătuite din reprezentanţi ai Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Galaţi şi ai Unităţilor Administrativ Teritoriale.

„Vom reveni cu date despre pagubele produse în judeţul Galaţi la finalul evaluărilor efectuate de comisiile mai sus menţionate”, menţionează Instituţia Prefectului Judeţul Galaţi.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr