Accident rutier grav, cu opt răniți, pe DJ 251, în raza localității Cuza Vodă. Două mașini s-au ciocnit frontal

Un accident rutier grav a avut loc pe DJ 251, în localitatea Cuza Vodă, din județul Galați. Opt persoane sunt rănite, dintre care patru sunt copii. Toate victimele au fost transportate la spital.

Potrivit IPJ Galați, marți, 22 august 2023, în jurul orei 16:30, polițiștii au fost sesizați la 112, cu privire la faptul că pe DJ 251, în interiorul localității Cuza Vodă, a avut loc un accident rutier, soldat cu mai multe victime.

La fața locului au fost trimise de urgență să intervină echipaje de la ISU, SMURD, Serviciul Județean de Ambulanță și Poliția Rutieră Galați.

Din primele date, o femeie, cu vârsta de 34 de ani, din municipiul Focșani (Vrancea), în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, având direcția de deplasare către localitatea Slobozia Conachi, ar fi pătruns pe sensul opus de mers.

Mașina condusă de aceasta a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Costache Negri, având direcția către comuna Pechea.

„În urma impactului a rezultat avarierea celor două autoturisme și rănirea în total a 8 persoane, după cum urmează: conducătoarea auto și 4 copii cu vârstele cuprinse între 1 an și 13 ani, toți 4 pasageri în primul autoturism, precum și celălalt conducător auto și alte două persoane adulte, pasageri în cel de-al doilea autoturism. Toți cei răniți au fost preluați și transportați la spital de către echipajele de la ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate”, a transmis IPJ Galați.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr