Atenție ce mâncați! File de somon retras de pe rafturile Carrefour din toată țara. Este infestat cu o bacterie periculoasă

Societatea OCEAN FISH S.R.L. a iniţiat retragerea de la comercializare a unui produs de pe rafturile magazinelor ca urmare a evidenţierii prezenţei Listeria monocytogenes. Este vorba despre FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT 200G comercializat de CARREFOUR ROMÂNIA S.A.

Aşadar, compania a anunţat retragerea de pe piaţă şi rechemarea de la consumatori a următorului produs cu datele de identificare de mai jos:

Denumire produs: FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT 200G
Brand: CARREFOUR EXTRA
Cod EAN: 5941872102384
Nr. Lot/DLC: 08092023 / 08.09.2023
Nr. Lot/ DLC: 17092023 / 17.09.2023

Se recomandă persoanelor care deţin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Persoanele care au consumat produsele menţionate mai sus şi care prezintă febră simplă sau însoţită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul şi să raporteze acest consum.

Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum şi cele în vârstă trebuie să acorde o atenţie deosebită acestor simptome.

Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potenţial gravă, cu un timp de incubaţie de până la opt săptămâni.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr