Tragedie pe Faleza Dunării din Galați. Un copil de 9 ani a murit după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul l-a lovit în gât

Duminică seară, în jurul orei 17,00, pe trotuarul aferent bulevardului Marea Unire, din municipiul Galaţi, în zona parcului Viva, a avut loc un accident grav, în același timp stupid, în urma căruia, un copil de doar 9 ani a murit. Astăzi ar fi trebuit să meargă la școală, în prima zi din noul an de învățământ…

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi s-a stabilit faptul că băiețelul se deplasa pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire, dinspre zona Trecere Bac către strada Prelungirea Traian, iar când a ajuns în zona parcului Viva, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut, autoaccidentându-se. Medicii spun că ghidonul l-a lovit în gât și i-a provocat leziuni grave.

La scurt timp după producerea acestui accident, copilul şi-a pierdut cunoştinţa şi a intrat în stop cardio respirator, iar echipajul medical sosit la faţa locului, după aplicarea manevrelor de resuscitare, l-au transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Galaţi, unde, din păcate, băieţelul a murit.
La momentul producerii accidentului minorul era însoţit de părinţii săi şi de un frate care se plimba alături de el, tot pe o bicicletă.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier, potrivit unui comunicat al I.P.J. Galaţi.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr