Somon contaminat cu o bacterie periculoasă într-un lanț de supermarketuri din România. Marfa vândută poate fi returnată

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) informează că societatea OCEAN FISH S.R.L. a iniţiat retragerea de la comercializare a unor produse din somon, vândute în magazinele Carrefour, inclusiv în cele din Galaţi, ca urmare a evidenţierii prezenţei Listeria monocytogenes.

„Se recomandă persoanelor care deţin produse din aceste loturi să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Persoanele care au consumat produsele şi care prezintă febră simplă sau însoţită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul şi să raporteze acest consum. Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum şi cele în vârstă trebuie să acorde o atenţie deosebită acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potenţial gravă, cu un timp de incubaţie de până la opt săptămâni. Pentru informaţii suplimentare, puteţi contacta Carrefour România S.A.: clienti@carrefour.com”, a precizat ANSVSA.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr