Întreruperi de energie electrică în mai multe localități din județul Galați, pentru o serie de lucrări la rețele

Sucursala Galați a companiei Distribuție Energie Electrică România (DEER) continuă lucrările la rețelele electrice din municipiul și județul Galați, motiv pentru care sunt anunțate noi întreruperi temporare ale furnizării energiei electrice. Întreruperile pot dura de la câteva minute până la opt ore, zilnic.

Luni, 18 septembrie, vor fi întreruperi la Liești, Bucești și Munteni, dar și în municipiul Galați, pe strada Constructorilor, în Țiglina II. Vor fi afectați consumatorii de la blocurile C1, C2, G1, G2, H1, H2 și H3, precum și SC 5 Calorgal.

Marți, lumina se oprește în Liești și Mălureni, iar miercuri, în Șerbănești, Barcea Veche și Șendreni (zona DN 25, de la depozitul de materiale de construcții până la Primărie, pe partea dreaptă, plus zona Profi și antena de telecomunicații). De asemenea, miercuri vor fi alte lucrări pe strada Constructorilor, fiind afectați locatarii blocurilor CS 5, C18, E6, E7, precum și Grădinița Nr. 9.

Joi, 21 septembrie, vor fi întreruperi în satele Bucești, Movileni și Corod. În orașul Galați, vineri, 22 septembrie, se va lucra la rețeaua de pe strada Brăilei, fiind afectate blocurile B3, B4, C14, C15 și căminul Liceului Pedagogic.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr