Exemple de ambiție în lupta cu destinul. Zece tineri din sistemul Protecției Copilului Galați, recompensați pentru că merg la facultate

Consiliul Județean Galați a premiat, pe 26 septembrie, zece tineri aflați în sistemul de protecție al DGASPC Galați, pentru rezultatele deosebite obținute, anul acesta, la admiterea la facultate, reușind să intre la universități de prestigiu din țară. De aceea, fiecare a fost recompensat cu câte 3.000 de lei și o diplomă de excelență.

“Sunt profund impresionat de povestea acestor tineri, care pentru noi toți sunt adevărați învingători și care merită tot respectul nostru. Cu mult efort, cu foarte multă muncă, ambiție și voință, acești tineri minunați, aflați în grija Direcției de Protecția Copilului Galați, au reușit să intre la facultăți de prestigiu din București, Iași și Galați. Și pentru că performanța trebuie recompensată și încurajată, i-am premiat pe fiecare cu suma de 3000 de lei. Acești tineri sunt exemple de urmat. Îi felicit din toată inima pentru toate realizările lor și le doresc mult succes la facultate. De asemenea, îi felicit și pe toți cei care le-au fost aproape în toți acești ani”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Cei 10 tineri au fost admiși la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Naționale de Arte “George Enescu” Iași, Facultatea de Litere din cadrul Universității “A.I. Cuza” Iași, Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științele Vieții “Ion Ionescu de la Brad” Iași, Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București, Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității “Dunărea de Jos” Galați, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității “Dunărea de Jos” Galați, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității “A.I. Cuza” Iași și la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice București.

MĂDĂLINA DEDIU

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr