Gălățenii sunt invitați să-și dea cu părerea, până la 1 noiembrie, despre noul Plan Urbanistic General al municipiul Galați

Ai nemulțumiri legate de felul în care se dezvoltă orașul Galați? Ai idei pentru ca lucrurile să se facă mai bine din punct de vedere urbanistic? Ei bine, ai și tu un cuvânt de zis despre toate acestea!

„Ai un rol esențial în conturarea viitorului Municipiului Galați! Ajută-ne să identificăm zonele reprezentative, nevoile și prioritățile de intervenție prin completarea chestionarului online, până la data de 1 noiembrie 2023. Fii parte din proces!”, este apelul pe care Primăria Municipiului Galați îl face către cetățenii orașului, pe portalul său.

În acest context, administrația locală anunță că a început consultarea publică a locuitorilor municipiului Galați, în cadrul etapei I – Studii de fundamentare a elaborării Planului Urbanistic General al Municipiul Galați.

Cetățenii sunt invitați să completeze chestionarul și să devină parte din transformarea comunității. Completarea chestionarului durează doar opt minute. Documentul poate fi accesat la adresa https://survey.alchemer.eu/s3/90611294/Studiu-consultativ-Galati.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr