Parcul de aventură de la Gârboavele pare să fie de un oarecare succes: peste 12.000 de vizitatori în 6 luni

Peste 12.000 de vizitatori în Parcul de Aventură ”EscapeLand” din Pădurea Gârboavele. Acesta este numărul celor care s-au bucurat de cele 15 trasee de aventură și două tiroliene în aproximativ 6 luni de funcționare. În perioada sezonului rece Parcul de Aventură va fi închis.

Pare să fie un proiect de succes, însă dacă o luăm la bani mărunți audiența lui nu-i chiar așa de impresionantă. La un aflux de 2.000 de oameni pe lună înseamnă cam 500 pe săptămână, deci undeva la 70-80 pe zi. Se poate și mai bine, sincer, dată fiind amploarea investiției.

Astfel, weekendul 27 – 29 octombrie a fost ultimul din acest an în care Parcul de Aventură a mai fost deschis, urmând ca acesta să fie redeschis în primăvara anului viitor, la o dată ce va fi stabilită ulterior în funcție și de condițiile meteo.

“Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele este unul dintre cele mai apreciate locuri de agrement din județul Galați și nu numai, mulți dintre cei peste 12.000 de vizitatori fiind din județele apropiate. Cu toții, copii sau adulți, s-au bucurat de o experiență plină de adrenalină și voie bună. De aceea, mă bucur mult că am reușit să facem acest parc de distracție și la Galați. În plus, în acest moment lucrăm și la un amplu proiect de extindere a parcului cu un bob suspendat, pe care ni-l dorim unic în țară, locuri de joacă pentru cei mici și peste 5 kilometri de piste de biciclete, pentru amatori și profesioniști.

În timpul sezonului rece, se va lucra la întreținerea și îmbunătățirea echipamentelor existente, pentru a asigura o experiență sigură și cât mai captivantă pentru vizitatori la redeschiderea din primăvara anului viitor”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele a fost deschis pe 4 mai 2023, fiind realizat cu fonduri europene obținute de către Consiliul Județean Galați în cadrul Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr