Reacție vehementă a primarului Ionuț Pucheanu în legătură cu Oțelul Galați. „Să nu mai lase toți neaveniții în tribuna oficială!”

Mocnește ceva în legătură cu Oțelul și cu personajele cam dubioase care mișună prin apropierea conducerii clubului. Confirmă acest lucru chiar primarul Galațiului, printr-o declarație vehementă și surprinzătoare, care arată că principalul finanțator al echipei (primăria orașului – adică noi, plătitorii de taxe – cine altcineva?) își cam cere drepturile în relația cu clubul.

„Rog conducătorii clubului Oțelul să nu mai lase toți neaveniții în tribuna oficială. Sunt toţi «atârnachii» – iertați-mă că folosesc acest cuvânt – toţi neaveniţii, nu au plătit în viața lor, toți sunt pe invitații. Păi, prietene, vrei la tribuna oficială, ia-ți abonament pe tot anul, e 5.000 de lei, și fă figuri pe banii tăi. Vrei să intri gratuit? Du-te lângă băieții aceia care cântă tot meciul, tot respectul pentru ei, și încurajează echipa, că ai intrat gratuit”, a spus clar şi răspicat primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, în emisiunea „Ediţie Specială” de la Pro Lider FM.

Pucheanu a cerut explicit conducerii clubului Oţelul să facă ordine în tribuna oficială. A spus chiar că se gândește să amâne plățile către clubul de fotbal până când la tribuna oficială vor sta doar cei care plătesc 5.000 de lei pe an și au card Gold.

„Așadar, cei doi Munteanu (Dorinel și Cristian – n.r.), rugămintea mea este să faceți ordine acolo, la tribuna oficială. Chiar mă gândesc extrem de serios să amân niște plăți, până văd că s-a făcut ordine. Când o să văd că la tribuna oficială stau doar cei care au plătit, atunci mai discutăm. E valabil pentru toată lumea, inclusiv pentru colegii mei de partid, prieteni și așa mai departe, că tot ați amintit de ei. Figuri să facă numai pe banii lor!”, a spus primarul oraşului.

Ionuţ Pucheanu a recunoscut că mai asistă la meciuri, dar „camuflat”, nu în tribuna oficială, ci în cele obişnuite: „Eu nu am faţă de tribuna oficială. Îmi place să mă pot desfăşura. Îmi place să pot să înjur şi eu. Deci, mai spun încă o dată, cât se poate de ferm: «Dorinel, Cristi și Marian, faceți, fraţilor, puţină ordine!»”.

Surse neoficiale ne-au confirmat că reacția primarului are legătură mai ales cu prezența în tribuna oficială a unor politicieni din opoziție, care n-au legătură cu finanțarea echipei și nici nu plătesc bilet de intrare, dar care sunt negreșit la orice meci de acasă, în ultima vreme, odată cu apropierea alegerilor.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr