Cod roșu de intervenție. Accident cumplit, cu trei morți și opt răniți, luni dimineață, pe DN25, în zona localității Independența

Luni, 13 noiembrie 2023, la ora 7.05, pe DN 25, la intrarea în localitatea Independenţa, s-a produs un accident rutier deosebit de grav, după un impact violent între un microbuz și un autoturism.

„Accident rutier cu victime multiple încarcerate în localitatea Independenţa. Se deplasează o autospecială de la G.I. Pechea, ambulanţa SMURD tip B şi C, ATPVM de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi şi 3 ambulanţe SAJ”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Galaţi.

Potrivit amintitei surse, ar fi vorba, în total, de 11 victime, dintre care trei persoane decedate şi alte opt rănite grav (cu diferite traumatisme, în evaluare medicală la locul evenimentului).

„A fost activat Planul Roşu de intervenţie şi a fost solicitat şi elicopterul SMURD. Traficul este blocat în totalitate”, transmite şi IPJ Galaţi.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a produs teribilul accident, însă martorii spun că la ora producerii impactului nu era ceață, iar șoseaua nu era udă. Așadar, cele mai plauzibile variante rămân o greșeală de pilotaj majoră a unuia dintre șoferii implicați. Vom reveni.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr