Important pentru șoferi. Certificatului de înmatriculare reținut în trafic poate fi recuperat doar cu programare pe site-ul RAR

Registrul Auto Român (RAR) a anunțat că, începând cu data de 15 noiembrie 2023, va fi implementată o nouă procedură de lucru în ceea ce privește verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatul și înlocuirea Cărții de identitate a autovehiculului.

Practic, toate aceste operațiuni vor necesita programare prealabilă. Prin urmare, este bine să știți că nu vă mai puteți prezenta la reprezentanțele RAR fără ca înainte să intrați pe site-ul www.rarom.ro la secțiunea Programări sau să sunați la numărul de call-center 021/9672 și să obțineți un număr de programare. Altfel, vă duceți degeaba, nu vă va băga nimeni în seamă!

„Măsura mai sus menționată este menită să reducă timpii de așteptare de la intrarea în curtea reprezentanțelor RAR până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie. RAR vine în întâmpinarea clienților prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de așteptare să fie cât mai scurt”, a precizat Registrul Auto Român.

MĂDĂLINA DEDIU

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr