PNL Galați își face echipă de mardeiași. După „Moartea din Carpați”, a fost cooptat în partid și Cristian Ciocan, zis Hammer

George Stângă, liderul organizației județene Galați a PNL, nu se dezminte în pasiunea lui bizară de a combina mardeala cu politica. Probabil că are vise umede cu perioada când poporul primea pumni în cap ca să voteze „cu cine trebuie”. Altfel nu se explică.

Așadar, după ce la alegerile trecute l-a pus cap de listă la CJ Galați pe luptătorul K1 Cătălin Moroșanu, zis „Moartea din Carpați”, pentru alegerile din 2024 vrea să încerce și cu un boxeor, respectiv fostul campion mondial WBO, categoria grea, Cristian Ciocan, care a intrat de câteva zile în partid, în organizația PNL Pechea, situație din care putem bănui că va fi candidatul liberalilor la primăria celei mai mari comune din județ.

Ce-i drept, Cristian Ciocan – potrivit unor surse locale – s-a cam mutat înapoi în sat de mai bine de un an, se salută cu sătenii pe ulițe, este destul de popular printre tinerii amatori de sporturi tari, însă actualul primar Mihăiță Măncilă, de la PSD, pare o nucă tare chiar și pentru „Hammer”. Și nu pentru că Mihăiță ar fi rupt inima târgului ca primar – căci n-a făcut mai nimic, s-a dovedit unul dintre cei mai slabi primari din județ – ci pentru că pechenii sunt fani PSD în cea mai mare parte a lor, iar AUR pare să fie a doua opțiune.

Însă n-ar fi chiar o surpriză un nou eșec al jupânului liberal Georgică Stângă în încercarea lui infantilă de a face imagine partidului pe bază de caftangii. Nici nu Moroșanu nu i-a ieșit, căci acesta a demisionat din CJ Galați după doi ani în care n-a făcut nimic. Dar fix nimic. Doar a figurat că-i acolo.

În fine, să nu ne mai batem capul cu George Stângă, deoarece sunt șanse importante ca după alegerile din 2024, unde PNL se pregătește de un scor catastrofal, adică undeva în jurul a 12% din opțiunile electoratului, să sară din schemă, să-i fugă scaunul de lider județean de sub fund și să aibă mai mult timp pentru a se uita la gale MMA și la filme cu „Cichicean”.

În foto, George Stângă (culmea, chiar în stânga) și Cristi Ciocan (în dreapta), parcă într-o încercare de a recrea faimosul colaj cu corifeii comuniști Marx și Engels.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr